Összefoglaló 2024. április 28., vasárnap

U19: DVSC - DVTK 0-1 (0-0)

Zsinórban hetedik meccsén maradt veretlen az U19-es DVTK. Ezúttal egy színvonalas mérkőzést nyertek meg a fiatalok Debrecenben. A mindent eldöntő találatot Tóth Zsombor szerezte a második játékrészben.

U19: DVSC - DVTK 0-1 (0-0)


Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

Debreceni VSC-DLA - Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Debrecen-Pallag, Játékvezető: Varga Felicián (Tóth Levente, Csurgó Gábor).
Debreceni VSC-DLA:  Engedi M. - R. Soroka, Kosztyák S., I. Polozhyi, Takács B., Patai D., Mona Á., Sain B., Szakács L., Bökönyi M., Tercza G. Vezetőedző. Kolozsi Gergő.
Diósgyőri VTK: Németh B. - Vass L., B. Furdetskyi, Kiss L., Kuznyecov D., Temesvári M., N. Kovalenko, Z. Khameliuk, Silimon L., Szakos B., Bodnár B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Kosztyák S. helyett E. Grassi a 46., Kuznyecov D. helyett Tóth Zs. a 46., N. Kovalenko helyett Horváth Zs. a 46., I. Polozhyi helyett Forgó M. a 67., Sain B. helyett Zsolczai G. a 75., Silimon L. helyett Major M. a 77., Vass L. helyett Macsó M. a 79., Z. Khameliuk helyett Bathó T. a 87. percben. 
Sárga lap: Patai D. a 30., Silimon L. a 31., Kosztyák S. a 35., Kiss L. a 35., Z. Khameliuk az 57., Szakos B. a 66., Temesvári M. a 76., Takács B. a 88., Szakács L. a 90+1., Bathó T. a 90+3. percben. 
Piros lap: E. Grassi a 90+4. percben. 
Gólszerző: Tóth Zs. (0-1) az 55. percben. 

Takács Péter: - Először is a stábomnak szeretném megköszönni a heti munkát, mert mindig számíthatok rájuk. A mérkőzés tervünk az volt, hogy többet fogjuk birtokolni a labdát, de mégsem tudtunk elég dominánsak lenni, mert kapkodtunk. A második félidőben a kontrákra helyeztük a hangsúlyt és ebből szereztük a gólunkat is. Be kell vallanom: amit ezek a sràcok ebben a szezonban tesznek az 120%-os. Nagyon erős csapategység jellemez minket. Vannak ugyan elégedetlen játékosok, de a csapat  kémiája megvan. Nem tudom mit hoz a jövő, de ez a brigád minden meccsen apait-anyait belead, azért hogy a Diósgyőrnek legyen jövőképe. Persze vannak hibák, amelyek most még beleférnek, de tényleg mindenki a szívét-lelkét kiteszi a pályára. Nagyon büszke vagyok mindenkire. Az az identitás, ami minket kell, hogy jellemezen már hetek óta jelen van a csapat életében.  Egy nagyon erős és jó játékosokból álló Lokit sikerült megvernünk.

Fotó: DVSC-DLA