Összefoglaló 2023. október 22., vasárnap

NB III.: DVTK II - Gyöngyös 2-0 (2-0)

Már az első félidőben kialakult a végeredmény a DVTK II hétvégi bajnokiján. Szamosi Tamás csapata Fülöp Levente góljával szerzett vezetést, amit még a szünet előtt Sáreczki Szabolcs megduplázott. A fordulás után is több lehetősége adódott a diósgyőri fiataloknak arra, hogy növeljék az előnyüket, az eredmény viszont már nem változott.

NB III.: DVTK II - Gyöngyös 2-0 (2-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 12. forduló

DVTK II - Gyöngyösi AK 2-0 (2-0)

DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Leél-Őssy Ádám (Végh  Márton, Vargha Tamás). 
DVTK II: Dojcsák B. - P Zrnic, Fülöp L., Bacsa B., Demeter M. - M. Zrnic, Szamosi Á., Ferencsik B. - Balázsi L., Sáreczki Sz., Hetyei Sz. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Gyöngyösi AK: Uj M. - Forgó K., Trombola V., Lakatos I., Krán A., Kovács D., Gonda Cs., Czinkóczi B., Nagy-György B., Bezzeg O., Szabó T. Vezetőedző: Majzik Zoltán. 

Csere: Fülöp L. helyett I. Stavinchuk a 31., Demeter M. helyett Lajcsik V. a 46., Sáreczki Sz. helyett B. Furdetskyi a 46., Trombola V. helyett Szentannai M. a 46., Gonda Cs. helyett Babarcsik B. a 46., Szabó T. helyett Tóth L. a 46., Balázsi L. helyett Y. Leschinskyi a 60., Bezzeg O. helyett Dudás Cs. a 65., Krán A. helyett Béla S. a 77., Ferencsik B. helyett Lajcsik V. a 77. percben. 
Sárga lap: Fülöp L. a 19. percben. 
Gólszerző: Fülöp L. (1-0) a 16., Sáreczki Sz. (2-0) a 43. percben. 

Kulcspillanatok

16. perc: Jobboldai szöglet után a hosszú oldalról P. Zrnic fejelt kapura, amit Uj Milán rossz helyre ütött ki. A szabad labdára leggyorsabban Fülöp Levente reagált, és habozás nélkül a hosszú alsó sarokba továbbított, 1-0. 

43. perc: Hatalmas kapu előtti kavarodás után a vendégek kétszer is mentettek a gólvonal  előtt, ezután viszont Sáreczki Szabolcs a gólvonal mögé juttatta a labdát, 2-0. 

Vezetőedzői értékelés

Szamosi Tamás: - Ezen a mérkőzésen nem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit valójában tudunk. Rengeteg hibával, lassan játszottunk. Ezt át fogjuk beszélni, mert többet nem fordulhat elő. 
Majzik Zoltán: - Két buta gólt kaptunk kapu előtti kavarodás után, de ezzel a játékkal egyébként sem voltam teljesen elégedett. Igaz, azért vezettünk egy-két szép támadást, de ez pontszerzéssel nem párosult. 

Fotó: Balla Miklós